Μεγάλη νίκη ο Παναιτωλικός, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 16:59
UPD:17:06
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Με ήττα ξεκίνησε το νέο έτος για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» έχασαν 1-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (29΄ Καμαρά) και έμειναν πέντε βαθμούς μακριά από τον τρίτο Ατρόμητο, ενώ οι γηπεδούχοι (24 βαθμοί) έφτασαν στην έκτη θέση την Ξάνθη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό, κάτι που συνηθίζει η ομάδα του Αγρινίου στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου δεν ήθελαν να αφήσουν την κατοχή της μπάλας στους αντιπάλους τους κι έτσι υπήρξαν πιεστικοί και επιθετικοί, χάνοντας μάλιστα δύο ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στην πρώτη εξ αυτών (7΄) ο ταχύτατος Καμαρά, που με τη διεισδυτικότητά του δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του «τριφυλλιού», γύρισε ωραία το σώμα και αν και κλεισμένος από δύο αντιπάλους έπιασε το σουτ αλλά αστόχησε και δύο λεπτά αργότερα από μπαλιά του Θεοδωρίδη ο Μπακάκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Παναθηναϊκός, που δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει την πίεση των γηπεδούχων, είχε ένα σουτ του Μπεργκ στο 17΄ που απέκρουσε δύσκολα ο Ράφαελ, ενώ στο 21΄ ο Καπίνο έκανε μια θεαματική όσο και δύσκολη απόκρουση, όταν «απογειώθηκε» για να «βγάλει» το φάουλ του Γκάλο.

Στο 29΄ όμως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του, όταν ο Κουτρουμπής δεν κατόρθωσε να τραβηχτεί εγκαίρως για να βγάλει σε θέση οφ σάιντ τον Καμαρά κι έτσι ο επιθετικός του Παναιτωλικού προχώρησε και πλάσαρε έξοχα για το 1-0.

Ίδια… γεύση και στην επανάληψη, με τον Παναιτωλικό να χάνει νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» το παιχνίδι από το 57ο λεπτό, όταν για πολλοστή φορά ο Καμαρά άφησε πίσω τους αντίπαλους αμυντικούς σε επέλαση από την αριστερή πλευρά, γύρισε στον επερχόμενο Μπακάκη αλλά μόνος και χωρίς πίεση σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι!

Στο 63΄ ο Παναθηναϊκός κατέγραψε μόλις τη δεύτερη ευκαιρία του σε μία ώρα αγώνα, όταν ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος σε εκτέλεση φάουλ αλλά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ράφαελ, που είχε σωστή τοποθέτηση, ενώ το ίδιο συνέβη στο 87ο λεπτό, όταν στο μακρινό σουτ του Πράνιτς ο Ιταλός πορτιέρε μπλόκαρε με σιγουριά την μπάλα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις