Σούπερ Λίγκα: Τυχερή η Βέροια, 2-2, με τον Πλατανιά

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 19:05
UPD:20:43
Eurokinissi
A- A A+

Ο Πλατανιάς είχε τις ευκαιρίες, αλλά η γηπεδούχος Βέροια πήρε το βαθμό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου  (18η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού η ομάδα των Χανίων δικαιούτο τη νίκη, αλλά η αστοχία των παικτών της στην τελική προσπάθεια της στέρησαν το «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από τον ένα βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το ματς είχε πολλές φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά, κυρίως από την πλευρά του Πλατανιά που έφτασε περισσότερες φορές κοντά στο γκολ. Το 1-1 στο ημίχρονο του αγώνα άφησε «πικραμένη» τη Βέροια, που μέχρι το 44ο λεπτό είχε το προβάδισμα από το γκολ του Μπεν στο 22΄, ωστόσο, η ομάδα που με βάση την εικόνα του παιχνιδιού δικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ ήταν ο Πλατανιάς. Έστω και στην εκπνοή του ημιχρόνου οι Χανιώτες «δικαιώθηκαν» με το δυνατό σουτ του Κάταϊ (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν τον έλεγχό του, ενώ στο 4΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τόρες να προηγηθούν. Στην πρώτη τους αξιόλογη επιθετική προσπάθεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν, ωστόσο, και πάλι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στην επιτυχία με «μοιραίο» παίκτη και πάλι τον Τόρες, ο οποίος απέτυχε από πολύ κοντά να νικήσει τον Καντιμοίρη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς σημειώθηκε στο 31΄ με το σουτ του Τετέ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

Η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ήταν εμφανής και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 66΄, μάλιστα, οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Τόρες (2-1) μετά την ωραία σέντρα του Μπέλιτς. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, κατάφεραν και πάλι να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με το κοντινό πλασέ του Μπάρμπα στο 76΄ (2-2).

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 80΄ λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αμαραντίδη και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης κοίταξαν περισσότερο πως θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, παρά για το πως θα επιτεθούν.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις