Σούπερ Λίγκα: Όλα μηδέν στη Νέα Σμύρνη

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 19:12
UPD:19:20
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα από χειρότερα ματς που έχουν γίνει στις πρώτες 18 αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί «τσίμπησαν» το βαθμό της ισοπαλίας χωρίς να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και κυρίως χωρίς να...ιδρώσουν, καθώς οι «κυανέρυθροι» ήταν άτολμοι στην τελική προσπάθεια και χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους.

Το ματς στα πρώτα 45 λεπτά ήταν πολύ κακό από πλευράς ποιότητας, με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται περισσότερο πως θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους και λιγότερο πως θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να προηγηθούν.

Στο 16΄ το σουτ του Κολοβού έφυγε άουτ και στο 23΄ ο Ζαχαράκης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας κι έχασε την ευκαιρία να γίνει απειλητικός για την εστία των Κρητικών.

Η ομάδα του Σα Πίντο στο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών δεν απείλησε ούτε μία φορά, με το γκολκίπερ του Πανιωνίου, Ανέστη να περνάει ένα από τα πιο ήσυχα απογεύματα της καριέρας του.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να επιτεθούν, αλλά δεν είχαν ουσία, ούτε σωστή τελική πάσα. με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του ΟΦΗ να απομακρύνουν εύκολα. Η καλή στιγμή για τους «κυανέρυθρους» ήρθε στο 64΄ με το σουτ του Αραβίδη από καλή θέση μέσα στην περιοχή να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73΄ ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με την κεφαλιά του Περογαμβράκη να περνάει λίγο άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις