Σούπερ Λίγκα: Αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο Περιστέρι

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 11:55
UPD:12:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ομάδα του Περιστερίου θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό για το τελευταίο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στο Περιστέρι πέφτει απόψε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, στις 19:30.

Μια αναμφίβολα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, καθώς αντίπαλοι θα τεθούν δύο ομάδες που διαθέτουν πολύ καλές άμυνες, όπως άλλωστε επισήμανε και ο τεχνικός των γηπεδούχων.

«Παίζουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει να χάσει έξι αγωνιστικές και δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Η ομάδα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των φιλάθλων του Περιστερίου αλλά και όλης της Ελλάδας και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και στην συνέχεια», δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει πάρει στην αποστολή τους, Σηφάκη, Τσενάμο, Μπάλλα, Καραμάνο, Φάμπιο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Νάστο, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραγκούνη, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Χάβος και οι ποδοσφαιριστές του δεν ήρθαν στην Αθήνα για να χάσουν αλλά για να παλέψουν προς την κατεύθυνση ενός θετικού αποτελέσματος, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει αποδείξει πως όποιος την υποτιμήσει σφάλλει.

Την αποστολή του Παναιτωλικού συγκροτούν οι, Μπελόν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Δάρλας, Θεοδωρίδης, Ιωάννου, Καλογέρης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Στεφανάκος και Ράφαελ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις