Σούπερ Λίγκα: «Έσπασε το ρόδι» ο ΟΦΗ, 2-0 τον Άρη

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 21:21
UPD:21:25
ICON PRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα μεταξύ ΟΦΗ και Άρη.

A- A A+

Χρειάστηκε να συμπληρωθούν 9 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει ο ΟΦΗ την πρώτη εφετινή του νίκη. Στο πλαίσιο της 10ης ημέρας, η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε 2-0 του Άρη, που από το 2ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Έλσνερ με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Κομβικής σημασίας στο ματς ήταν η φάση που σημειώθηκε πριν καλά-καλά συμπληρωθούν τα πρώτα 180 δευτερόλεπτα. Το σκληρό μαρκάρισμα του Έλσνερ στον Παπάζογλου (από πίσω) ανάγκασε το διαιτητή, Σπάθα, να στείλει στα αποδυτήρια τον παίκτη του Άρη και να κάνει το έργο της ομάδας του Μιλίνκοβιτς ακόμη πιο δύσκολο.

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Κρητικοί στο πρώτο μέρος οι «κίτρινοι» άντεξαν και οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα (0-0). Οι γηπεδούχοι, όμως, μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και στο 53΄ άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Κουτσιανικούλη. Επτά λεπτά αργότερα η ομάδα του Σα Πίντο είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ζόρο, ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 71΄. Στην προσπάθειά του ο Ίμπε να προλάβει τον Παπάζογλου, έστειλε τη μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του και με το αυτογκόλ ο ΟΦΗ πέτυχε το 2-0.

Διαδικαστικής σημασίας ήταν τα τελευταία 23 λεπτά (με τις καθυστερήσεις) της αναμέτρησης, με τον ΟΦΗ να μην απειλείται από τον αντίπαλό του, που γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική του ήττα από κρητική ομάδα (προηγήθηκε η εντός έδρας από τον Πλατανιά με 2-1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις