Σούπερ Λίγκα: Νίκη μετά από δύο αγωνιστικές ο Λεβαδειακός, 2-0 τη Ξάνθη

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 19:10
UPD:19:28
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Φάση από τον αγώνα του Λεβαδειακού με την Ξάνθη για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Με γκολ των Μάντζιου και Ροτζέριο νίκησε 2-0 τη Ξάνθη, που στο 1-0 έχασε πέναλτι με το Σολάρι, ενώ είχε και δύο δοκάρια με το Σολτάνι.

Την πρώτη του νίκη από τότε που ανέλαβε τους Βοιωτούς πανηγύρισε ο Νίκος Καραγεωργίου, απέναντι στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε το εφετινό πρωτάθλημα! Οι ακρίτες, πάντως, τα έχουν (δικαιολογημένα) με την ατυχία τους, αλλά και με την...αστοχία τους.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος «τιμώρησε» στο 35΄ την αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Ξάνθης κ έβαλε μπροστά το Λεβαδειακό. Από κει και πέρα η Ξάνθη ανέβασε ρυθμούς και στο 53΄ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν κέρδισε πέναλτι. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σολάρι, ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Σα να μην έφτανε αυτό για τη Ξάνθη, πέντε λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο «έγραψε» το 2-0 κι έδωσε σαφέστατο προβάδισμα στους γηπεδούχους για το πρώτο «τρίποντο» μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Παρά τα εις βάρος της δεδομένα η ομάδα του Μάουρερ δεν το έβαλε κάτω και πίεσε για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Δύο φορές, όμως, από προσπάθειες του Σολτάνι η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι κι έτσι οι παίκτες του Καραγεωργίου πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη, που ταυτόχρονα τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις