Μοιρασιά στη Ριζούπολη για Απόλλωνα και Βέροια

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 19:05
UPD:19:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Π. ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο παίκτης του Απόλλωνα Δημήτρης Διαμαντής (αριστερά) μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη της Βέροιας Κέναν Μπάργκαν (δεξιά), κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Βέροια, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας σε πέναλτι.

Το πιο αξιοπρόσεκτο στατιστικό στοιχείο της συνάντησης έχει να κάνει με το ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν δέχθηκε γκολ και μόλις το δεύτερο για την ομάδα της Ημαθίας!

Η Βέροια είχε καλύτερα «πατήματα» στο ξεκίνημα του αγώνα σε ένα, επιεικώς, μέτριο (έως κακό) πρώτο ημίχρονο. Η «βασίλισσα του βορρά» πίεσε αρκετά την πρώτη πάσα του Απόλλωνα, έκανε αρκετά κλεψίματα και ήταν η ομάδα που έκανε την πρώτη ευκαιρία, με το σουτ του Μπεν να αποκρούεται από τον Γκόμες στο 9΄.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απάντησε με τον Φαρινόλα στο 19΄, η κεφαλιά του οποίου στη σέντρα του Γκουέλα έφυγε άουτ, στην καλύτερη στιγμή του αθηναϊκού συλλόγου στο πρώτο ημίχρονο. Στο 22΄ η Βέροια κέρδισε πέναλτι στην επέμβαση του Άλβαρες επί του Μπεν, αλλά ο Καλτσάς δεν ήταν ψύχραιμος από τα 11 μέτρα, με αποτέλεσμα ο Γκόμες να μπλοκάρει την μπάλα!

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση έως το 68ο λεπτό, όταν η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Σε λάθος απόκρουση των αμυντικών του Απόλλωνα ο Μπεν έκανε το σουτ αλλά ο Δεληζήσης, ως από μηχανής θεός, απέκρουσε επί της γραμμής και γλίτωσε την ομάδα του από το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό ο Γκόμες εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μπαργκάν κι αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση ενός αγώνα που είναι βέβαιο ότι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όσους τον παρακολούθησαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις