Super League: Νικηφόρο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός, 3-0, τον Πανιώνιο

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 23:23
UPD:23:32
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Μπορεί να μην έπιασε μεγάλη απόδοση, παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 3-0 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. 

Ακόμη και στη μέτρια βραδιά τους οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι διαθέτουν την ποιότητα και την ικανότητα να μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν. Απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, που προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει με το... δεξί στη νέα σεζόν.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα είχαν τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» είχαν κλείσει τους διαδρόμους και εύκολα ή, δύσκολα απομάκρυναν τη μπάλα.

Στην πρώτη οργανωμένη επιθετική της προσπάθεια η πειραϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 25΄. Ο Φορτούνης κατέβασε σωστά τη μπάλα στην περιοχή των «κυανέρυθρων» από σέντρα του Ντουρμάζ και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης από το λάθος του Σιόβα ο Μπακασέτας «άγγιξε» την ισοφάριση με το σουτ που επιχείρησε, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 71΄ με το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Χατζηισαΐα και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου (2-0). Το δεύτερο γκολ «απελευθέρωσε» εντελώς τους «ερυθρόλευκους» και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχαν και τρίτο γκολ αυτή την φορά με τον Ντοσεβί. Ο Γάλλος είχε μπει στο ματς στο 86΄ στην θέση του Φορτούνη και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παπαδόπουλο (3-0).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις