Super League: Μπαίνει στη μάχη ο Ολυμπιακός με στόχο το... 43ο!

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 09:43
UPD:16:18
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/LASKARIS TSOUTSAS

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον πάντα επικίνδυνο Πανιώνιο, σε παιχνίδι που αναμένεται να γίνει μπροστά σε γεμάτες εξέδρες μιας και τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

A- A A+

Στη μάχη της Super League μπαίνει σήμερα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο (21:30).

Με στόχο την κατάκτηση του 43ου τίτλου στην Ιστορία του ξεκινάει απόψε στην έδρα του ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στον εφετινό «μαραθώνιο». Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον πάντα επικίνδυνο Πανιώνιο, σε παιχνίδι που αναμένεται να γίνει μπροστά σε γεμάτες εξέδρες μιας και τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Χωρίς τον τραυματία, Τσόρι Ντομίνγκες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, ενώ ο Μάρκο Σίλβα απέκλεισε και τους Σαλίνο, Ποιυλίδο και Μανιάτη, που ακόμη θεωρείται ανέτοιμος και πρόσφατα αντιμετωπισε και νέο πρόβλημα τραυματισμού μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του.

Το σημερινό «κυρίως μενού» της πρεμιέρας του πρωταθλήματος περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις, που θα έχουν κοινή ώρα έναρξης (19:15).

Το πιο σημαντικό ματς θα διεξαχθεί στην Τούμπα, όπου ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τη Ξάνθη τρία 24ωρα μετά το επιβλητικό 5-0 επί της Μπρόντμπι στο Europa League. 

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Φενερμπαχτσέ στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, που παρέμεινε στα «μεγάλα σαλόνια» αντί της υποβιβασθείσας Κέρκυρας.

Τέλος στο πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας, η Βέροια θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις