Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Εσιέν

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 17:36
UPD:17:40
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Εσιέν, ο οποίος τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς, προπονείται εδώ και μέρες με την υπόλοιπη ομάδα με αποτέλεσμα ο Αναστασίου να τον υπολογίζει στο δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό.

A- A A+

Η ώρα του Μάικλ Εσιέν πλησιάζει, καθώς ο Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η στιγμή που το μεγάλο απόκτημα των «πρασίνων» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα πλησιάζει, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην 20αδα που επέλεξε για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο και δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού. 

Ο Εσιέν, ο οποίος τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς, προπονείται εδώ και μέρες με την υπόλοιπη ομάδα με αποτέλεσμα ο Αναστασίου να τον υπολογίζει στο δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό. Το αν θα παίξει ή, όχι αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο τεχνικός των «πρασίνων».  

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Βέμερ, Κλωναρίδης και Λουντ, καθώς και οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Εσιέν, Καλτσάς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις