Super League: «Σκόνταψε» ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 0-0, με τη Ξάνθη

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 21:14
UPD:21:16
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

«Άσφαιρος» απέναντι στη Ξάνθη έμεινε ο ΠΑΟΚ και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην Τούμπα (0-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η επίθεση του «δικεφάλου» του Βορρά «έβγαζε φωτιές» με τη Μπρόντμπι, ωστόσο, με τη Ξάνθη.... σίγησε και οι «ακρίτες» έφυγαν με το βαθμό από την Τούμπα. 

Το πρώτο μέρος στην Τούμπα δεν είχε πολλές φάσεις, με τη Ξάνθη να στέκεται πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ και να μην επιτρέπει στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να φτιάξει ευκαιρίες.

Με πολύ καλό στήσιμο από τον Λουτσέσκου η ακριτική ομάδα εξουδετέρωσε τα ατού του «δικεφάλου» του Βορρά κι αν εξαιρέσει κανείς την φάση του 24ου λεπτού, όταν ο Μακ αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η άμυνά της.

Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Μπρόντμπι, οι Θεσσαλονικείς παρατάχθηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα ο Τούντορ έδωσε την ευκαιρία στους Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σαμπό και Ζαΐρο να κάνουν το ντεμπούτο τους σε επίσημο ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα, ωστόσο, στο πρώτο 45λεπτο κανείς από τους προαναφερθέντες δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση και στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι οι παίκτες του δεν ήταν σε καλή μέρα και δε μπορούσαν  να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή της Ξάνθης. Η ομάδα του Λουτσέσκου χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα πήρε σχετικά άνετα το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα της Super League σε μία έδρα που οι περισσότερες ομάδες στη συνέχεια δεν θα περάσουν εύκολο απόγευμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις