Super League: «Ποδαρικό» με νίκη ο Ατρόμητος, 1-0, επί του Λεβαδειακού

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 21:12
UPD:21:13
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος «άφησε πίσω του» την ήττα από την Φενερμπαχτσέ και με το γκολ του Μπρίτο επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Μπορεί οι Περιστεριώτες να μην έκαναν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, αξιοποίησαν την ανωτερότητά τους λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τον αντίπαλό τους έφτασαν σχετικά άνετα στη νίκη.

Την απόλυτη υπεροχή στο ματς είχε ο Ατρόμητος στο πρώτο 20λεπτο (61%-39% η κατοχή μπάλας υπέρ των γηπεδούχων), αλλά υστερούσε στην τελική πρσπάθεια. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός μπήκε με ξεκάθαρο σκοπό στο ματς να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και νε αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά.

Σε μία από αυτές, μάλιστα, απείλησε με τον Μιλιάζες, που μπήκε στην περιοχή στο 32΄ αλλά το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά οι Βοιωτοί πέτυχαν γκολ με τον Τριποτσέρη, που σωστά δε μέτρησε μιας και ο αμυντικός των φιλοξενούμενων σκόραρε από θέση οφσάιντ μετά το φάουλ του Μιλιάζες.

Η καλύτερη ομάδα στο ματς ήταν τελικά αυτή που προηγήθηκε. Στο 37΄ από ενέργεια του Γοδόι, ο Μπρίτο με εξαιρετικό τελείωμα έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο (1-0). Οι «κυανόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 43΄ να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους, με την κεφαλιά του Λε Ταλέκ να αποκρούει σωτήρια ο Τσιντώτας.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν «καρμπόν» του πρώτου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν ήταν απειλητικοί, ενώ οι Βοιωτοί που δεν είχεν φανεί καθόλου μέχρι το 90΄, απείλησαν με ισοφάριση στις καθυστερήσεις, αλλά ο Γκορμπούνοφ έδειξε την κλάση του στο διαγώνιο σουτ του Μάντζιου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις