Ευρωλίγκα: Δηλώσεις παικτών Ρεάλ

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 00:51
UPD:09:09
REUTERS/SERGIO PEREZ

Ο MVP της διοργάνωσης, Αντρές Νοτσιόνι, δήλωσε: «Δεν παίξαμε όμορφα, αλλά ήμασταν πολύ δυνατοί κι αντιδράσαμε όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιστρέψει.

A- A A+

Περιχαρείς ήταν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη λήξη του τελικού, καθώς η ομάδα τους είχε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κορυφαίου τροπαίου των διασυλλογικών διοργανώσεων της ηπείρου μας εδώ και 20 χρόνια.

«Παίζω 11-12 χρόνια, πάω τέταρτη φορά στη διοργάνωση, πέρυσι πίστευα πως θα το πάρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν απογοήτευση, δεν παίζαμε καλά, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα» είπε ο Γιάννης Μπουρούσης

«To ευχάριστο είναι πως όποια ομάδα και να το κατακτούσε θα υπήρχε ένας Έλληνας να πανηγυρίσει. Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί στον τελικό τρεις φορές στα τέσσερα τελευταία χρόνια, έχει πάρει δύο ''κούπες''. Τι να πω, τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό» πρόσθεσε ο διεθνής σέντερ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ υπογράμμισε ότι «το αξίζαμε για τη σκληρή δουλειά και την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει δυνατά και θα μας δυσκολέψει με την άμυνά του, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε και όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν βοήθησαν πολύ. Είμαστε δίκαια πρωταθλητές Ευρώπης κι αξίζουν συγχαρητήρια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο». 

Από την πλευρά του, ο Φελίπε Ρέγες είπε: «Περίμενα πολύ καιρό αυτό το τρόπαιο. Τα τελευταία δύο χρόνια φτάσαμε πολύ κοντά κι αυτό είναι καταπληκτικό, καθώς το αξίζαμε λόγω της δουλειάς που κάναμε. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα. Παίξαμε σαν ομάδα, η άμυνα ήταν ομαδική και γενικά ήμασταν ομάδα». 

Ο MVP της διοργάνωσης, Αντρές Νοτσιόνι, δήλωσε: «Δεν παίξαμε όμορφα, αλλά ήμασταν πολύ δυνατοί κι αντιδράσαμε όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιστρέψει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά κάποιος έπρεπε να κερδίσει και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό. Είναι απίστευτο για μένα που ψηφίστηκα MVP. Έχω σπουδαίους παίκτες κι έναν μεγάλο προπονητή, προσπάθησα πολύ, νιώθω περήφανος και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου».

Ο Γιόνας Ματσιούλις, που επίσης είχε ένα... παρ΄ ολίγον «θερμό επεισόδιο» με τον Βασίλη Σπανούλη, ισχυρίστηκε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού «με προσέβαλε λίγο. Τον ξέρω από παλιά, όποτε χάνει λέει κάποια άσχημα πράγματα. Σήμερα μου είπε ''είσαι ένα τίποτα στο παγκόσμιο μπάσκετ, φύγε από δω''. Αποδείξαμε πως είμαστε κάτι. Νικήσαμε τους καλύτερους, οπότε απόψε εμείς είμαστε οι καλύτεροι».

Ο Σέρχιο Γιουλ, τέλος, χαρακτήρισε την αποψινή ως «την καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Έπρεπε να δουλέψουμε πιο σκληρά από ποτέ για να φτάσουμε ως  εδώ. Παίξαμε δυνατά και πήγαμε καλά στα ριμπάουντ. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδ, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν σκέφτεται πως ένα παιχνίδι τελειώνει πρόωρα. Είχαμε δέκα πόντους προβάδισμα, επέστρεψαν, αλλά νικήσαμε στο τέλος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις