Π. Αγγελόπουλος: Μόνο υπερηφάνεια γι΄ αυτά τα παιδιά

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 23:54
UPD:18/05/2015 00:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ούτε πτόησε ούτε έκαμψε το φρόνημα και την πίστη στην ομάδα των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, των αδελφών Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Οι δημιουργοί του σπουδαίου «ερυθρόλευκου» συγκροτήματος υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους ότι το πειραϊκό συγκρότημα «άδειασε» από ενέργεια μετά την κατάθεση ψυχής στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. 

«Μόνο υπερηφάνεια αξίζει γι΄ αυτή την ομάδα. Ήταν ο τέταρτος τελικός τα τελευταία έξι χρόνια. Είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία επταετία. Όσον αφορά τον τελικό, η ομάδα δεν είχε ενέργεια να χτυπήσει το ματς. Δεν βγάλαμε ενέργεια» δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Παίξαμε με ένα μεγαθήριο προχθές. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία μας να μαζέψουμε τη διαφορά. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει απογοήτευση παρά μόνο υπερηφάνεια. Πάμε για το πρωτάθλημα. Όλος ο κόσμος να είναι περήφανος για εμάς. Ήρθαν ο Βατούτιν, ο Ομπράντοβιτς και μας έδωσαν συγχαρητήρια» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, έδωσε «πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη φετινή πορεία στην Ευρωλίγκα. Είπαμε στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια ότι είναι πρωταθλητές. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι πραγματικοί πρωταθλητές. Η ομάδα άδειασε μετά από την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν έβγαλε ενέργεια, δεν απέδωσε στον τελικό».

Όσο για τη συνέχεια; «Πάμε για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα το πάρουμε. Τι να πούμε για τη φετινή πορεία... Κερδίσαμε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα, κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ με το πενταπλάσιο μπάτζετ, τη Φενέρ, την Εφές και τόσες άλλες ομάδες. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις