Σπανούλης: Το άξιζε η Ρεάλ, «μιλάει» πολύ ο Ρούντι

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 00:37
UPD:09:11
EPA/Juan Carlos Hidalgo
A- A A+

Ο Βασίλης Σπανούλης ήρθε για άλλη μία φορά σε αντιπαράθεση με τον Ρούντι Φερνάντεθ, σε μια... «βεντέτα» που ξεκίνησε από τους περυσινούς προημιτελικούς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίστηκε και στο φετινό τελικό, με τους δύο παίκτες να έχουν μια στιγμή έντασης.

«Είπε κάποια λόγια στο τέλος. Είναι ο γνωστός Ρούντι. Μεγάλος παίκτης, αλλά μιλάει πολύ. Εντάξει, πήρε την πρώτη του Ευρωλίγκα και παρασύρθηκε. Με ειρωνεύτηκε. Είχα κι εγώ νεύρα και έγινε ό,τι έγινε» εξήγησε ο διεθνής γκαρντ. 

«Αξίζει αυτό το τρόπαιο η Ρεάλ. Το θέλαμε πολύ κι εμείς κι αυτοί. Υστερήσαμε σε σημαντικά στοιχεία, στις βολές, στα ριμπάουντ, δεν ήμασταν καλοί στα τρίποντα... Δεν κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και έτσι δεν μπορείς να νικήσεις έναν τέτοιο αντίπαλο. Είναι ο τέταρτος τελικός που παίζουμε. Δεν γίνεται να κερδίζεις συνέχεια. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Συνεχίζουμε» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την άμυνα της Ρεάλ πάνω του απάντησε ότι «είναι λογικό, κι αυτοί κάνουν σκάουτινγκ και προσαρμόζουν το παιχνίδι τους. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και μας κόστισαν. Πάντα θέλουμε να κυνηγάμε τα τρόπαια. Άλλες φορές θα τα πάρουμε, άλλες όχι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί ακολουθεί το πρωτάθλημα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις