Πολύ δύσκολη νίκη για ΠΑΟΚ (2-1) με Κέρκυρα

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 19:21
UPD:19:24
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ αλλά νίκησε 2-1 την αξιόμαχη Κέρκυρα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο δραστήριοι στα πρώτα λεπτά, όταν μια επιθετικότητα αλλά χωρίς να κάνουν φάσεις, απέναντι σε μια Κέρκυρα που μετά το πρώτο τέταρτο βρήκε τα ''πατήματα'' και τη σιγουριά της.

Οι ''Φαίακες'', μάλιστα, απείλησαν την εστία του ''Δικέφαλου'' στο 19΄ και το 21΄ με τους Γκόμες και Χαβίτο, με το σουτ του πρώτου να αποκρούεται από τον Γλύκο και την προσπάθεια του δεύτερου να καταλήγει άουτ.

Η μακεδονική ομάδα δυσκολευόταν να κάνει φάσεις απέναντι στην Κέρκυρα, που είχε… ξεθαρρέψει  και είχε άλλες τρεις καλές στιγμές, με την προβολή του Γκόμες στο δεύτερο δοκάρι να περνά άουτ στο 37΄, τον Χαβίτο να τελειώνει άσχημα τη φάση στο 38΄ και τον Κόντο να πλασάρει από μακριά πάνω από το δοκάρι του Γλύκου στο 41΄.

Τελικά, όλες οι συγκινήσεις "κρύβονταν" στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περέιρα στο 58΄, αλλά στο 70ό λεπτό ο Ναγιάρ με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Γλύκο ισοφαρίζοντας για την Κέρκυρα.

Το "γόρδιο δεσμό" για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ''έλυσε'' ο Κάτσε στο 81΄, αλλά ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ τυχερός στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το απευθείας φάουλ του Καϊκούτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γλύκου, ο οποίος στη συνέχεια επενέβη σωτήρια στο σουτ του Κόντου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις