Σούπερ Λίγκα: Νίκη-χρυσάφι ο Πανιώνιος, 2-0, τον ΟΦΗ

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 17:02
UPD:17:02
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
A- A A+

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα (σ.σ. όλες εντός έδρας) πέτυχε ο Πανιώνιος, αυτή την φορά επί του ΟΦΗ με 2-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο των «κυανέρυθρων» συνοδεύτηκε με μία τεράστια νίκη. Οι Νεοσμυρνιώτες εκμεταλλεύτηκαν το πολύ καλό 25λεπτο που είχαν στο β΄ μέρος, άνοιξαν γρήγορα το σκορ και με δεύτερο τέρμα που πέτυχαν στο 70ό λεπτό έφτασαν σε μία άκρως σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Για έκτο σερί ματς έμεινε χωρίς «τρίποντο» η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Προέρχεται από 5 ήττες και μία ισοπαλία, γεγονός που δεν επιτρέπει να «ανασάνει» βαθμολογικά κι αν δε συνέλθει γρήγορα, τότε τα προβλήματα στο μέλλον, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, θα διογκωθούν.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά. Οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη και η ανάγκη των βαθμών εκατέρωθεν δεν τους επέτρεψε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα έγιναν πάρα πολλά λάθη στον χώρο της μεσίας γραμμής.

Κλασική ευκαιρία δε σημειώθηκε στο διάστημα αυτό, δείγμα της κακής εικόνας που παρουσίασαν Πανιώνιος και ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ανήκει στους «φιλοξενούμενους» και σημειώθηκε στο 39ο λεπτό, με την κεφαλιά του Μακρή μετά τη σέντρα του Μερεμπασβίλι να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το απευθείας φάουλ του Μητρόπουλου στο 14΄ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50΄ είχαν δοκάρι με τον Κολοβό, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Γιάννου δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο μέσος του Πανιωνίου (Κολοβός) σημάδεψε σωστά αυτή την φορά και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-0. Το ματς τελείωσε στο 70΄, όταν με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Γιάννου «κρέμασε» το Λόρια κι έκανε το 2-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις