Σούπερ Λίγκα: Ο Αστέρας Τρίπολης «καθάρισε» και τη Βέροια (2-0)

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 19:06
UPD:19:09
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε με 2-0 της Βέροιας στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα διατήρησε το αήττητο που έχει στην έδρα της από το ξεκίνημα της περιόδου (3 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ για τρίτο σερί ματς αγνοεί την ήττα (2 νίκες, μία ισοπαλία). Η Β΄ροια έφερε το ματς στα...μέτρα της μετά το μέτριο ξεκίνημα που είχε, αλλά δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και δεν κατάφερε να «επιστρέψει».

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο διάστημα 36΄-38΄, όταν οι γηπεδούχοι με τα τέρματα των Μάσα (σουτ) και Μπαράλες (κεφαλιά) προηγήθηκαν 2-0. Στο δεύτερο μέρος η πελοποννησιακή ομάδα όχι μόνο δεν πιέστηκε από τους Ημαθιώτες, αλλά ήταν εκείνη που είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μάσα στο 81ο λεπτό.

Πέρα από ένα φάουλ που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι στο 73΄ και που μπλόκαρε ο Κοσίτσκι δεν απείλησαν άλλη φορά την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι εκτός από το δοκάρι έφτασαν άλλες τρεις φορές κοντά στην επιτυχία, δύο με το Μπαράλες και μία με το Νίκο Φερνάντες. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις