Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 19:10
UPD:19:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Οι παίκτες του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητου στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες".

A- A A+

Με γκολ του Τσάβες στο 67΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε 1-0 του Ατρόμητου στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς είχε πολύ ένταση, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και χαμένες ευκαιρίες, ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά. Η ομάδα του Πετράκη, με καλή ψυχολογία μετά το 2-2 στο «Καραϊσκάκη», κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία «στημένη φάση» και με τον κιορυφαίο της παίκτη στο ματς να πάρει τη σπουδαία νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις φάσεις να πετύχουν κάποιο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Φυτανίδη στο 86΄. Δεν τα κατάφεραν να σκοράρουν και σε μία στιγμιαία αδράνεια της άμυνάς τους δέχτηκαν το γκολ κι έχασαν το παιχνίδι.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν γρήγορος από την αρχή και το 0-0 του πρώτου μέρους δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα των δύο ομάδων στους «Ζωσιμάδες».

Τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ο Ατρόμητος έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο, πότε η αστοχία και πότε οι επεμβάσεις των γκολκίπερ, δεν επέτρεψαν σε κάποια ομάδα να ανοίξει το σκορ.

Στο 18΄ ο Ναπολεόνι απείλησε για λογαριασμό του Ατρόμητου με το σουτ που επιχείρησε κι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η προβολή του Τζημόπουλου δε βρήκε το στόχο.

Η σειρά του Βελλίδη  να πει «όχι» στο Ναπολεόνι στο 26΄ και στο 31΄ ο Τσάβες βρέθηκε σε καμή θέση στην περιοχή, ωστόσο, το σουτ που έπιασε ήταν πολύ άστοχο.

Το ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ήταν πολύ σκληρό με το διαιτητή να κάνει αρκετές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, με το διαιτητή να «μοιράζει» τρεις κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά. Ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στο 67΄ από στημένη φάση. Το κόρνερ που εκτελέστηκε βρήκε τον Τσάβες σε επίκαιρη θέση στην περιοχή κι ο Αργεντινός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 76΄  οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσουν» το ματς, με την κεφαλιά του Ίλιτς από το ύψος του πέναλτι να μπλοκάρει ο Γκορμπούνοφ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις