Σούπερ Λίγκα: Αυλαία με ντέρμπι ουραγών στη Θράκη

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 12:50
UPD:13:33
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με ντέρμπι θα πέσει απόψε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Πανθρακικός φιλοξενεί στην Κομοτηνή τον Εργοτέλη (19:30), στη μάχη των «αδύναμων» του πρωταθλήματος.

Η χθεσινή επιτυχία της Νίκης Βόλου επί της Καλλονής άφησε ουραγό στην κατάταξη την ομάδα του Ηρακλείου, όμως η κατάσταση κάθε άλλο παρά... ειδυλλιακή είναι και για το συγκρότημα της Θράκης, που με εννέα βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος και επίσης χρειάζεται απεγνωσμένα τους βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι του Μανουέλ Ρόκα θα έχουν τελικά στη διάθεσή τους τόσο τον Τζάνη όσο και τον Τσουμάνη, που είχε γίνει αλλαγή στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Πλατανιά, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι, Μεχία, Μπαϊκαρά, Αράμπα, Σερφά, Ντιγκινί, Ρομέου, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλάκος, Πέρεζ, Λαδάκης, Χρήστου, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Κάσες και Οκάτσι. 

Από την πλευρά του Εργοτέλη, οι Ρέντζα και Τσέρνι δεν ολοκλήρωσαν τη χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας και αποκλείστηκαν. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει πάρει μαζί του τους, Καβουσάκη, Πίτσο, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκη, Λυκογιάννη, Καζναφέρη, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Χαντί, Δερμιτζάκη, Μπρούνο, Λεονάρντο, Μπαμ Μπαμ, Παντελάκη, Γιουσούφ, Παμλίδη και Νόσκοβιτς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις