Σούπερ Λίγκα: «Καθάρισε» στο β΄ μέρος ο Παναιτωλικός τον Πανιώνιο (2-1)

Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 19:19
UPD:20:28
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/THOMAS DERVISIS

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο είχε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά κανένα γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν τη «μερίδα του λέοντος», ωστόσο, και ο Πανιώνιος ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις που έβγαλε και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

A- A A+

Τρία 24ωρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου στο Αγρίνιο, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ένα ημίχρονο άντεξαν οι «κυανέρυθροι» απέναντι στο συγκρότημα του Μάκη Χάβου. Διάστημα στο οποίο η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου δεν κλείστηκε στην άμυνά της και αναζήτησε το γκολ, το οποίο δεν ήρθε παρά τις ευκαιρίες που έχασε. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα και σχετικά εύκολα έφτασαν στο «τρίποντο».

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο είχε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά κανένα γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν τη «μερίδα του λέοντος», ωστόσο, και ο Πανιώνιος ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις που έβγαλε και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Μόλις στο 2΄ ο Μαλεζάς απέτυχε να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όταν αστόχησε από πολύ κοντά, ενώ στο 3΄ το σουτ του Ιμπαγάσα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ράφαελ.

Ο τραυματισμός του Βιγιαφάνες στο 15΄ επέφερε την αναγκαστική αλλαγή του, γεγονός που επηρέασε επιθετικά τους γηπεδούχους. Παρ' όλα αυτά στο 31΄ θα μπορούσαν να προηγηθούν με το Μαρτίνες, το σουτ του οποίου απόκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά ανήκε στους «κυανέρυθρους».

Ο Φούντας στο 43΄ νικήθηκε από το Ράφαελ στο μεταξύ τους τετ-α-τετ και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μπουμάλ έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, πίεσαν την άμυνα του Πανιωνίου και στο 62΄ προηγήθηκαν με το πλασέ του Κάπελ, μετά την ωραία ενέργεια του Μύγα.

Η πλάστιγγα του αγώνα έγιερε προς τη μεριά του Παναιτωλικού στο 77΄, όταν ο Μαλεζάς πέτυχε το 2-0 για τους Αγρινιώτες, Ο σκόρερ των γηπεδούχων, όμως,υπέπεσε σε πέναλτι στο 81΄ (ανέτρεψε το Μπουμάλ) και όντας ο τελευταίος παίκτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Μπουμάλ εκτέλεσε, ο Ράφαελ απόκρουσε, αλλά ο Γιάννου πήρε το «ριμπάουντ» και μείωσε σε 2-1. 

Νέο πέναλτι υπέδειξε ο διαιτητής, αυτή την φορά για λογαριασμό του Παναιτωλικού στο 88΄, σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Ιμπαγάσα. Ο «παθών» το εκτέλεσε, αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε κι έδωσε ελλπίδες στον Πανιώνιο, που. όμως, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις