Τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού, 2-1 τη Βέροια

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 21:23
UPD:21:43
ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-1 στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και προωθήθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, την οποία μοιράζεται με την Καλλονή, σημειώνοντας την τρίτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα και υποχρεώνοντας τη μακεδονική ομάδα στην τρίτη ήττα της στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό από την αρχή, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και τη «βασίλισσα του βορρά» να προσέχει την ανασταλτική λειτουργία της.

Οι «πράσινοι» είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή τους στο 18ο λεπτό, όταν ο Μπεργκ πήρε την μπαλιά του Μπούι στην περιοχή, κοντρόλαρε με το στήθος και γυρίζοντας το σώμα έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, σε φάση που ο Αραγονιές ανέτρεψε τον Μπεργκ και αποβλήθηκε, με τον Πράνιτς να νικά εύκολα τον Καντιμοίρη από τα 11 μέτρα στο 26΄.

ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Από την πλευρά της η Βέροια απείλησε για πρώτη φορά στο 37΄ με τον Ντουμίτρου, ο οποίος αστόχησε από κοντά στην προβολή που επιχείρησε, ενώ στο 47΄ ο Παναθηναϊκός διπλασίασε με τον Σουηδό επιθετικό του, σε φάση που ξεκίνησε ο Κλωναρίδης, με τον Μπεργκ να συνδυάζει την επιστροφή του στο πρωτάθλημα με γκολ.

ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το σκορ και το αριθμητικό πλεονέκτημα σε ποδοσφαιριστές προϊδέαζαν για μια εύκολη επικράτηση της γηπεδούχου ομάδας, αλλά το γκολ του Καλτσά στο 68΄, από αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν έκτοτε, αν εξαιρεθεί ένα σουτ του Μπεν στο 75΄, που απέκρουσε ο Στιλ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις