Εύκολο τρίποντο για ΠΑΣ Γιάννινα με ΟΦΗ

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 19:16
UPD:20:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
A- A A+

Άνετη νίκη με 2-0 σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΟΦΗ στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με την οποία το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη έφτασε στους 16 βαθμούς και ανέβηκε αρκετά στην κατάταξη, ενώ οι Κρήτες έμειναν στους 10.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό την πρώτη μισή ώρα, λόγω των πολλών λαθών από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να έχουν την κατοχή αλλά δεν απειλούσαν έως το 30ό λεπτό, οπότε και άνοιξαν το σκορ: ο Λόρια απέκρουσε το πρώτο σουτ του Ίλιτς αλλά δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Τσάβες έκανε εύκολα από κοντά το 1-0.

Η απάντηση του «υποτονικού» ΟΦΗ ήρθε στο 35΄ με ένα αξιόλογο μακρινό αλλά άστοχο σουτ του Μονιάκη, για να χάσουν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι στο 40΄, με τον Λόρια αυτή τη φορά να εξουδετερώνει την προσπάθεια του Τσάβες. 

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας απέκρουσε και το σουτ του Μανιά στο 43΄, αλλά στο 44΄ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακόστα από τον Ράζακ και ο Τσάβες διπλασίασε εύκολα από τα 11 μέτρα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με τον ίδιο τρόπο ο Ίλιτς στο 87΄, εκτελώντας το πέναλτι που είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερο Γιάκος από τον Αντελέγε, σε φάση που κόστισε την αποστολή του Αφρικανού αμυντικού.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις