Θρίαμβος Αστέρα στο Ηράκλειο, 4-1 τον Εργοτέλη

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 19:20
UPD:01/12/2014 01:39
ICONPRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
A- A A+

Το ευρωπαϊκό πρόσωπό του εμφάνισε στην Κρήτη ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε 3-1 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου παραμένει στους έξι και τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό από την αρχή, δεδομένης της φιλοσοφίας των φιλοξενούμενων που με το επιθετικό πνεύμα τους παρέσυραν τους γηπεδούχους σε ένα γρήγορο και ανοιχτό αγώνα.

Στο 6΄ ο Γκοϊάν παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, όταν έδιωξε «άτσαλα» την μπάλα, ενώ στο 21΄ ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι από τον Τσέρνι που τον ανέτρεψε, με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να «γλιτώνει» με κίτρινη κάρτα και ο Μπαράλες από τα 11 μέτρα άνοιξε το σκορ στο 22΄.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς σε φάουλ του Μπογκντάνοφ, ενώ έχασαν τριπλή ευκαιρία στο 42΄ για να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι, καθώς οι Μπογκντάνοφ, Παμλίδης και Γιουσούφ, κατά σειρά, δεν κατόρθωσαν να νικήσουν τον Κοσίσκι.

Η μοίρα του αγώνα σφραγίστηκε νωρίς στην επανάληψη, όταν στο 48΄ το σουτ του Φερνάντες κόντραρε στον Γιοβάνοβιτς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τσέρνι, ενώ στο 51΄ ο Γιαννιώτας «έγραψε» το 1-3 με ένα εξαιρετικό σουτ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 89ο λεπτό ο Πάρα, όταν από μπαλιά του Μάσα βγήκε απέναντι στον Τσέρνι και πλάσαρε εύστοχα για το 1-4.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις