Σούπερ Λίγκα: Στη Νέα Σμύρνη κλείνει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 09:40
UPD:11:36
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στη Νέα Σμύρνη θα ολοκληρωθεί απόψε η 7η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα αμφίρροπο, όπως προοιωνίζεται, παιχνίδι (19:30, Novasports 1).

Οι γηπεδούχοι με επτά βαθμούς κατέχουν τη 10η θέση, ενώ η ομάδα της Ηπείρου (πέντε βαθμοί) είναι 13η και, σαφέστατα, πιέζεται για να συλλέγει πόντους όπου μπορεί.

Μέχρι τώρα, πάντως, οι «κυανέρυθροι» έχουν δείξει ότι εκμεταλλεύονται καλά την έδρα τους, καθώς στους τρεις αγώνες τους ως γηπεδούχοι μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Την ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα ενισχύσει σήμερα ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο προπονητής του, Δημήτρης Τερεζόπουλος, τον άφησε εκτός αποστολής.

Την αποστολή του Πανιωνίου συγκροτούν οι, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Μ. Γκέζος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Σιώπης, Γκίνης, Φουρλάνος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Σμυρλής, Γιάννου, Μασούρας, Μπουμάλ, Φούντας και Κολοβός.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ίλιτς και Κοροβέση, που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους, αντίθετα όμως πήρε μαζί του Ναδάλες και Λίλα

Στην αποστολή ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει επίσης συμπεριλάβει τους, Βελλίδη, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριο, Ηλιάδη, Χαρίση, Μανιά, Σαπαλίδη, Αυγενικού, Σκόνδρα, Ακόστα, Κρητικό, Τζημόπουλο, Τσάβεζ, Τσουκαλά και Γιάκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις