Σούπερ Λίγκα: Ασταμάτητη η Βέροια, 2-1, το Λεβαδειακό

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 20:15
UPD:20:20
INTIME SPORTS
A- A A+

Στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, πέρασε η Βέροια, που επικράτησε και του Λεβαδειακού με 2-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς στα πρώτα 45 λεπτά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας είχε πολλές φάσεις, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, ένταση και τρία γκολ.

Η Βέροια κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να εκμεταλλευτεί τα τραγικά λάθη της άμυνας του Λεβαδειακού και να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Βοιωτοί κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Ο Μπατιόν στο 22΄ βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή των «πρασίνων» και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 για τη «βασίλισσα» του Βορρά. Στο 25΄ ήταν η σειρά του Ντουμίτρου να πλασάρει, μετά την ασυνεννοησία ανάμεσα στους Τομάς και Σηφάκη που μπερδεύτηκαν κι έδωσαν την ευκαιρία στον επιθετικό της Βέροιας να σκοράρει.

Η «απάντηση» του Λεβαδειακού ήταν άμεση και στο 27΄ ο Σολέτο πλάσαρε εύστοχα, μετά την ασίστ του Μπορνταγκαράι και διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (2-1).

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ γρήγορος και στην επανάληψη. Οι Βοιωτοί έψαχναν από το ξεκίνημα την ισοφάριση και η Βέροια προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Στο 83΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με το Σολέτο να μη μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καντιμοίρης έκανε σπουδαία επέμβαση, χαρίζοντας στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις