Σούπερ Λίγκα: Με Ναζλίδη ο Πλατανιάς, 1-0, τη Ξάνθη

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 20:11
UPD:20:22
INTIME SPORTS
A- A A+

Η Ξάνθη είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Πλατανιάς ήταν πιο ουσιαστικός με το γκολ-πέναλτι του Ναζλίδη στο 71΄ η ομάδα των Χανίων νίκησε 1-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα στα Περιβόλια, δε ταίριαζε σε καμία περίπτωση με την εικόνα που παρουσίασαν, Πλατανιάς και Ξάνθη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οι Ακρίτες είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν, αλλά ο Σολτάνι εξελίχθηκε σε «μοιραίο παίκτη», καθώς στο 21΄ και 25΄ βρέθηκε δύο φορές απέναντι από τον Ολιμπά, αλλά αστόχησε ισάριθμες. Στο 41΄, η Ξάνθη έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία με τον Καπετάνο, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πλατανιά να «αγγίζει» το γκολ. Η προβολή του Τετέ, όμως, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ζαρόπουλου, στην πρώτη κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Η ανωτερότητα των Κρητών στην επανάληψη «καρποφόρησε» στο 71ο λεπτό. Ο Ναζλίδης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καρυπίδη, στο 70΄, με το Μήτσιο να υποδεικνύει αμέσως το πέναλτι. Ο «παθών» εκτέλεσε ψύχραιμα ένα λεπτό μετά κι έδωσε το προβάδισμα στους Χανιώτες.

Στο 81΄ ο Παπαστεργιανός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 89΄ η κεφαλιά του Ράνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα, ο Σολτάνι δε μπόρεσε να βρει στόχο από πλάγια θέση στην περιοχή κι έτσι οι Χανιώτες πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις