Σούπερ Λίγκα: «Σκότωσε» και την Κέρκυρα η Καλλονή (1-0)

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 20:13
UPD:20:17
INTIME SPORTS
A- A A+

Αν κι έπαιζε με 10 παίκτες από το 53ο λεπτό, η Καλλονή επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η Κέρκυρα άντεξε στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα 45 λεπτά και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Από την αρχή του ματς η Καλλονή βρέθηκε στο προσκήνιο, απείλησε στο 8΄ και στο 17΄ με τους Χουάνμα και Ναβάρο, ενώ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να προηγηθεί.

Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σέτκους, που σε αυτή την φάση στάθηκε τυχερός. Οι «Φαίακες» από την πλευρά τους δεν ήταν απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Ζήτησαν πέναλτι στο 36΄ σε πέσιμο του Χαβίτο στην περιοχή, από μαρκάρισμα του Αναστασιάδη, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα και πάλι ο Χαβίτο έπιασε το σουτ κι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Το ματς πήρε εντελώς διαφορετική τροπή για τους γηπεδούχους στην επανάληψη. Κι αυτό διότι στο 52΄ ο Καλτσάς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, μετά από σκληρό μαρκάρισμα στο Γκόμες.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 66΄. Μετά το φάουλ του Λεοζίνιο, ο Αντέζιο με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Η Κέρκυρα βγήκε στην επίθεση κι άφησε ανοικτούς χώρους στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα στο 72΄ ο Ναβάρο να φτάσει πολύ κοντά στο 2-0, αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αμυντικοί κι απομάκρυναν.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 84΄ για τους γηπεδούχους, με το Σέτκους να διώχνει σωτήρια το σουτ του Γιορέντες μέσα από την περιοχή. Οι «Φαίακες» άγγιξαν την ισοφάριση στο 86΄, με τον Χαβίτο να μη μπορεί να σκοράρει από πολύ κοντά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις