Ισόπαλοι (1-1) Αστέρας και Παναιτωλικός στην Τρίπολη

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 20:05
UPD:20:11
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, που έληξε ισόπαλος 1-1, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο και τους γηπεδούχους να μέουν χωρίς νίκη στην έδρα τους για πρώτη φορά φέτος.

Σε ένα από τα καλύτερα μέχρι σήμερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με πολύ πάθος, τρέξιμο, προσωπικές μονομαχίες και εξαιρετικό ρυθμό, οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν σε γκολ την αρχική υπεροχή τους με τον Μπαράλες.

Στο 26ο λεπτό ο Μάσα εκτέλεσε ωραία ένα μακρινό φάουλ, ο συμπαίκτης του νίκησε στον αέρα τον Κούσα και με κεφαλιά έκανε το 1-0 σημειώνοντας ταυτόχρονα το τέταρτο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη δεν χάρηκαν πάντως αρκετά το προβάδισμα, καθώς στο 35΄ ο Μορένο έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» του Κοσίτσκι, ενώ στο 43΄ ο Βιγιαφάνες έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, αστοχώντας από τη μικρή περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, αφού ο Παναιτωλικός όχι μόνο δεν αμύνθηκε αλλά χτύπησε το παιχνίδι στα ίσα για να πάρει τη νίκη, αλλά παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν σκορ και αποτέλεσμα δεν άλλαξαν, αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η «οβίδα» του Ρόλε τράνταξε το δοκάρι του Παναιτωλικού.

Ο Αστέρας είχε ως καλύτερες στιγμές του στο δεύτερο ημίχρονο τα μόλις άστοχα σουτ του Μάσα στο 48΄ και 55΄, το ακυρωθέν τέρμα του Ρόλε στο 67΄, με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του εκτεθειμένου Γιαννιώτα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Μπρακάλι και την προσπάθεια του Λούι στο 83΄, τον οποίο ανέκοψε την τελευταία στιγμή ο Κάπελ.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός απείλησε με την προσπάθεια του Μαρτίνες στο 54΄, το σουτ του Φωτάκη στο 63΄, του Μπεχαράνο στο 65΄ και του Μορένο στο 83ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις