Πρώτοι βαθμοί για Νίκη Βόλου, 1-0 τον Πανθρακικό

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 17:52
UPD:17:54
ICONPRESS/Lazaros Koukorikos
A- A A+

Χρειάστηκε να περάσουν έξι αγωνιστικές για να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς της η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησε η 7η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού και, για πρώτη φορά, ξέφυγε από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι Βολιώτες ξεκίνησαν με πρόθεση να πιέσουν και ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο είχαν να επιδείξουν δύο άστοχα σουτ από τους Λάουξ στο 1ο και Μαρινάκη 14ο λεπτό, για να «απαντήσει» στις ευκαιρίες η ομάδα της Κομοτηνής με την άστοχη κεφαλιά του Ιγκόρ στο 19΄.

Τελικά η Νίκη έφτασε στο γκολ με δυνατό σουτ του Μάρτινς εκτός περιοχής στο 24ο λεπτό, σε φάση που ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Κάπου εκεί όμως τελείωσαν και οι… συγκινήσεις για το πρώτο ημίχρονο, καθώς το συγκρότημα της Μαγνησίας προσπάθησε να ρίξει το ρυθμό και το πέτυχε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε σαστισμένος και νευρικός από την εξέλιξη της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός.

Στην επανάληψη όμως ο Πανθρακικός πήρε την πρωτοβουλία απέναντι σε έναν αντίπαλο που επέλεξε παθητικό ρόλο, όμως οι φιλοξενούμενοι παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσαν να οργανώσουν καλά το παιχνίδι τους, λόγω και του ισχυρού ανέμου που έπνεε στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η καλύτερη στιγμή των παικτών του Άκη Μάντζιου σημειώθηκε στο 57ο λεπτό, όταν το σουτ του Ιγκόρ ανάγκασε τον Ταΐρη να πέσει στη γωνία του και να αποκρούσει. Στο 59΄ και σε καλό σουτ του Ντιγκινί η μπάλα σχεδόν άγγιξε το οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 77ο λεπτό, με την κεφαλιά του Εμπό που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Νίκης, που τελικά έφτασε στη νίκη πιο εύκολα απ΄ ότι ακόμη και οι άνθρωποί της θα περίμεναν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις