Αναστασιάδης: Μείναμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 23:35
UPD:23:39
EUROKINISSI/MOTIONTEAM

«Την ευθύνη γι΄ αυτή την εικόνα την έχω εγώ. Το θετικό από το παιχνίδι θα φανεί προσεχώς, αν μάθουμε από τα λάθη και δεν αγωνιστούμε ξανά έτσι. Χάθηκε ένα παιχνίδι πρέπει να το ξεχάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα» σημείωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα της ομάδας του από την Γκινγκάμπ, αλλά ιπποτικά παραδέχθηκε την ανωτερότητα της γαλλικής ομάδας. 

«Δεν μπορείς με 3-4 παίκτες να κερδίσεις. Ήμασταν πολύ κακοί σήμερα, είχαμε πολλά προβλήματα, δεν τρέξαμε, χάσαμε μονομαχίες και ηττηθήκαμε φυσιολογικά. Είναι μια κακή παρένθεση το σημερινό παιχνίδι, δεν περίμενα τέτοιο πράγμα, φαίνεται ότι μείναμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ και πήρανε τα μυαλά μας αέρα» είπε ο Έλληνας προπονητής.

«Την ευθύνη γι΄ αυτή την εικόνα την έχω εγώ. Το θετικό από το παιχνίδι θα φανεί προσεχώς, αν μάθουμε από τα λάθη και δεν αγωνιστούμε ξανά έτσι. Χάθηκε ένα παιχνίδι πρέπει να το ξεχάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Θέλαμε θετικό αποτέλεσμα, δυστυχώς όμως οι άλλοι ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν δίκαια» πρόσθεσε.

Όσο για το τί έγινε λάθος; «Δεν λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είπαμε να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο, αλλά δυστυχώς με το ξεκίνημα της επανάληψης, σε πολύ σύντομο διάστημα, δεχτήκαμε δύο τέρματα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπορούσαμε να μειώσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να συζητάμε περισσότερο για την εικόνα μας. Είναι άσχημο για την ομάδα, για τον προπονητή, για τον κόσμο που ήρθε εδώ, αυτή η εικόνα» είπε ο Αναστασιάδης.

REUTERS/STEPHANE MAHE

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο στιγμιότυπο από τον αγώνα.

Ο τεχνικός της Γκινγκάμπ, Ζοσελίν Γκουβρενέκ, τόνισε: «Όλα κρίθηκαν στην ένταση και την ταχύτητα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το παράδοξο είναι ότι είμαστε εμείς στην τελευταία θέση του δικού μας πρωταθλήματος. Σήμερα παίξαμε για πρώτη φορά χωρίς απουσίες, συμμετέχουμε, επίσης, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε σχέση με το ελληνικό. Δεν είμαστε μικρή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες και θέλω να πιστεύω ότι, αρχής γενομένης από την Κυριακή, θα δείξουμε που πρέπει να είμαστε στο πρωτάθλημα. Κλείνει σήμερα 100 χρόνια η ομάδα, μέρα στην οποία πετύχαμε την πρώτη ευρωπαϊκή μας νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις