Αναστασίου: Δεν υπάρχει φαβορί, επικίνδυνη η Εστορίλ

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 00:29
UPD:00:34
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

«Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, είναι πολύ κρίσιμο ματς αυτό με την Εστορίλ» είπε ο Γιάννης Αναστασίου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο ένας βαθμός είναι το μίνιμουμ αποδεκτό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Εστορίλ για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, αν οι «πράσινοι» θέλουν να ευελπιστούν σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εντός έδρας ήττα από την Ντιναμό Μόσχας καθιστά επιτακτική την ανάγκη βαθμολογικής συγκομιδής στην Πορτογαλία, όπως επισήμανε ο Έλληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, είναι πολύ κρίσιμο ματς αυτό με την Εστορίλ. Το θέμα είναι η ομάδα μας. Αν έχουμε την αυτοσυγκέντρωση που πρέπει, θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Εστορίλ δεν έχει το όνομα των άλλων πορτογαλικών ομάδων αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, το είπα και στους παίκτες μου. Αν το υποτιμήσεις σίγουρα θα το πληρώσεις» δήλωσε ο Αναστασίου.

«Αυτή τη στιγμή ερχόμαστε από καλό σερί νικών και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει φαβορί. Θεωρώ πως το ματς είναι στο 50-50 και η ποιότητα πάνω κάτω η ίδια, με ελαφρώς καλύτερο τον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι ο Λαγός είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Από τους ποδοσφαιριστές στο πάνελ ήταν ο Ζέκα, ο οποίος είπε: «Είναι πολύ ωραία που γυρνάω σπίτι. Το σημαντικό είναι να γυρίσω χαρούμενος. Δεν νομίζω πως σε σχέση με πέρυσι η Εστορίλ είναι πιο αδύναμη. Έχουν δουλέψει καλά, έχασαν κάποιους παίκτες αλλά δεν πιστεύω πως είναι αδύναμη η ομάδα. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις