Α. Αναστασιάδης: Να παίξουμε όπως μπορούμε

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 20:44
UPD:20:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

«Είναι μία καλή ομάδα,πειθαρχημένη, πολύ καλά οργανωμένη από τη μέση και μπροστά. Αν δεν είμαστε οργανωμένοι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Άρα πρέπει να προσέξουμε πολύ» ξεκίνησε το σχόλιό του ο κ. Αναστασιάδης για την αυριανή αντίπαλο της ομάδας του (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ρεαλιστές αλλά και αισιόδοξοι ενόψει της αυριανής συνάντησης με την Γκινγκάμπ εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης και ο αρχηγός του «Δικέφαλου», Στέφανος Αθανασιάδης.

«Είναι μία καλή ομάδα,πειθαρχημένη, πολύ καλά οργανωμένη από τη μέση και μπροστά. Αν δεν είμαστε οργανωμένοι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Άρα πρέπει να προσέξουμε πολύ» ξεκίνησε το σχόλιό του ο κ. Αναστασιάδης για την αυριανή αντίπαλο της ομάδας του.

«Πάντα αντιμετωπίζω την κάθε ομάδα με την ομαδική αγωνιστική παρουσία της και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Τα φαβορί δεν φαίνονται στα χαρτιά, φαίνονται στους αγώνες. Η Γκινγκάμπ παίζει στην έδρα της και θέλει να αρχίσει εδώ με νίκη» συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε επίσης στο θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη. «Οπουδήποτε κι αν γίνονται αυτά είναι καταδικαστέα, σε όλη την αθλητική οικογένεια του κόσμου. Δυστυχώς έγινε σε μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά;. Αλλά όλο ευχολόγια κάνουμε» υπογράμμισε.

«Με τόσο προβλήματα που έχει αυτή η κοινωνία σε ένα χώρο που θα έπρεπε να αποτελεί διαφυγή από τα προβλήματα εμείς δημιουργούμε κι άλλα. Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι. Το ματς έγινε γιατί υπήρχε ένα παρόμοιο περιστατικό στην Ιταλία, ένα μήνα πριν. Και τότε ευχές κάναμε. Να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να αρχίσουν οι πράξεις» συμπλήρωσε.

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι «από την αρχή της χρονιάς παίζουμε για τη νίκη και γι΄ αυτό ήρθαμε εδώ, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Θέλουμε τη νίκη».

Ο διεθνής επιθετικός κλήθηκε να απαντήσει για το αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει με διαφορετικό πνεύμα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. «Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο. Στην Ευρώπη παίρνουμε πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια κι αυτό θέλουμε και φέτος» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις