Ζήκος: Ο Αστέρας δεν φοβάται την Παρτιζάν

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 21:28
UPD:21:34
asterastripolis.gr
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αύριο την Παρτιζάν Βελιγραδίου, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος δήλωσε ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία της αρκαδικής ομάδας, Ανδρέας Ζήκος, ο οποίος αντικατέστησε τον Βεργέτη που δεν πρόλαβε να επιστρέψει από το εξωτερικό με το δίπλωμα UEFA Pro.

«Τις προηγούμενες χρονιές ο Αστέρας πέρασε τα σύνορα, αυτή τη φορά όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Και δεν αρκείται ούτε σε μια απλή συμμετοχή στους ομίλους. Κάθε ομάδα διαμορφώνει το χαρακτήρα της και για να γίνει αυτό δεν αρκούν τα αποτελέσματα, σημασία έχει πώς τα διεκδικείς. Ο Αστέρας από τις προκριματικές φάσεις του Γιουρόπα Λιγκ έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα» είπε ο κ. Ζήκος.

«Ο αγώνας με την Παρτιζάν είναι γιορτή και ο Αστέρας είναι αποφασισμένος να δείξει αυτόν τον χαρακτήρα. Παίζουμε με ένα μεγάλο σύλλογο που προέρχεται από μία τεράστια ποδοσφαιρική σχολή, είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αγωνίζεται με παίκτες που προέρχονται από τη χώρα του. Ήρθε στην Ελλάδα για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θα τον βάλει στην πρόκριση, αλλά έχουμε κι εμείς τον ίδιο στόχο» συνέχισε.

Ερωτηθείς για το πώς περιμένει να εξελιχθεί ο αγώνας απάντησε ότι «κάθε παιχνίδι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τις δικές του απαιτήσεις και ανάλογα με αυτά διαχειριζόμαστε το παιχνίδι και το ρόστερ. Ο συγκεκριμένος αντίπαλος έχει τα χαρακτηριστικά του, έχουμε κάνει το σκάουτινγκ και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Είναι μία ομάδα την οποία σεβόμαστε, όμως στη δική μας ομάδα δεν υπάρχει φόβος».

Τους παίκτες του Αστέρα εκπροσώπησε ο αμυντικός Σάκης Παντελιάδης, ο οποίος τόνισε: «Η ομάδα μας έδειξε δυνατότητες. Αποκλείσαμε ομάδες που έμοιαζε ακατόρθωτο. Έχουμε δείξει στον κόσμο και στους ανθρώπους της ομάδας ότι μπορούμε περισσότερα και με την Παρτιζάν έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αλλά είμαστε κι εμείς φιλόδοξοι, θέλουμε το κάτι παραπάνω και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις