Η Γκινγκάμπ «προσγείωσε» τον ΠΑΟΚ, ήττα (0-2) για τον «Δικέφαλο»

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 21:51
UPD:21:57
EPA/EDDY LEMAISTRE
A- A A+

Οι υψηλές προσδοκίες που συνόδευαν τον ΠΑΟΚ στο ταξίδι προς τη Γαλλία για τον αγώνα με την Γκινγκάμπ δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε από την ουραγό του σαμπιονά με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 11ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μια ήττα που ίσως κοστίσει στη συνέχεια της διοργάνωσης στη μακεδονική ομάδα, αφού τόσο οι Γάλλοι όσο και οι Λευκορώσοι της Ντιναμό Μινσκ, που μετά το 1-6 της Τούμπας έχασαν απόψε στην έδρα τους και από τη Φιορεντίνα, θεωρούνται οι «αδύναμοι κρίκοι» του γκρουπ και κατά συνέπεια οποιαδήποτε απώλεια σε αυτές τις αναμετρήσεις κοστίζει διπλά.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη ξεκίνησαν με όρεξη, θέλησαν να είναι επιθετικοί αλλά δεν δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην εστία του Λοσλ, αντίθετα με τους γηπεδούχους που έψαχναν τις προϋποθέσεις για την αντεπίθεση και έδειξαν τις προθέσεις τους στο 22΄, με τον Μαρβό να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ δεν έλαβε τα μηνύματα, άφηνε ακάλυπτους χώρους και στο 29΄, στη σέντρα του Πιέ και την κεφαλιά-πάσα του Μαρβό ο Σβαρτς αστόχησε σχεδόν εξ επαφής, ενώ στο 33΄ ο Γλύκος έκανε δύσκολη απόκρουση στο σουτ του Μποβέ και στο 43΄, σε σουτ του Πιέ αυτή τη φορά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Η Γκινγκάμπ είχε βρει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν και το απέδειξε μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανοίγοντας το σκορ με τον πολύ επικίνδυνο Μαρβό, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Γλύκου στην προσπάθεια του Σβαρτς.

Η… καταστροφή για την ελληνική ομάδα ολοκληρώθηκε τρία λεπτά αργότερα (50΄) με το δεύτερο γκολ των Γάλλων, που είχε και πάλι την «υπογραφή» του Μαρβό ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε μετά το 0-2, αλλά ο χρόνος είχε πια λιγοστέψει για τη μακεδονική ομάδα που έχασε καλές ευκαιρίες με τον Αθανασιάδη στο 69΄ και 87΄ (σουτ που κόντραρε στα σώματα, σουτ που απέκρουσε ο Λοσλ) και τον Σκόνδρα στο 74΄ (σουτ μόλις άουτ), ενώ ο Γλύκος απέτρεψε το 0-3 στο 89΄ αποκρούοντας το σουτ του Μποβέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις