Αναστασίου: Να είμαστε όπως πρέπει

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 12:03
UPD:12:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

A- A A+

Για την Πορτογαλία αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς τους «πράσινους» αναμένει αύριο η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εστορίλ για τη 2η αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο αεροπλάνο δεν επιβιβάστηκε ο Μέντες, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, μπήκε όμως ο Λαγός αν και η κατάστασή του δεν είναι η ιδανική και είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει τελικά να ενισχύσει την ομάδα του.

«Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει μια καλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα πράγματα» δήλωσε πριν την αναχώρηση ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου.

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο όμιλος και το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι μια νέα εμπειρία» συμπλήρωσε.

Στην αποστολή ο Γιάννης Αναστασίου έχει συμπεριλάβει τους, Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνη, Νάνο, Ζέκα, Λαγς, Δώνη, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Μπούι και Μπαϊράμι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις