Με Γλύκο στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 16:42
UPD:16:44
ICON PRESS/ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ο διεθνής τερματοφύλακας ταξίδεψε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του παρότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του, λόγω του τραυματισμού (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Γλύκος συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχώρησε το μεσημέρι με προορισμό τη Γαλλία, για τον αγώνα της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ταξίδεψε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του παρότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του, λόγω του τραυματισμού που υπέστη (κάκωση γόνατος) στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, εναντίον του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, επέλεξε να πάρει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός των τραυματιών Τζαβέλλα, Μαντούρο και  Κωνσταντινίδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται στο αεροδρόμιο «Σεντ Μπρι» στις 18:45 (ώρα Ελλάδας), με ενδιάμεση στάση του τσάρτερ στη Βενετία.

Θα καταλύσει στην κωμόπολη Μπινίκ και η προετοιμασία για τη συνάντηση με τη γαλλική ομάδα θα ολοκληρωθεί αύριο, με την προπόνηση στο «Ρουντουρού» που αποτελεί την έδρα της Γκινγκάμπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις