Αναστασιάδης: Το κεφάλι κάτω

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 01:01
UPD:01:03
MOTIONTEAM

Ο Άγγελος Αναστασιάδης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Αυτοσυγκράτηση και ταπεινότητα ζήτησε από τους παίκτες του ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη μεγαλύτερη σε έκταση ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία του «Δικέφαλου», το 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ.

«Εκτός από το αποτέλεσμα και το σκορ με ικανοποιεί η δουλειά των παιδιών και ο τρόπος λειτουργίας μέσα στο γήπεδο. Είναι ολοφάνερο, το βλέπουν όλοι όσοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα βάζουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα» δήλωσε ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας.

«Έχουμε βάλει ένα στόχο στα αποδυτήρια και δεν φοβάμαι. Όπως όταν μας έβριζαν δεν το βάλαμε κάτω, έτσι με κατεβασμένο το κεφαλάκι θα πάμε μέχρι το Μάιο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αυτό θα κάνουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα. Σταματούν τα πανηγύρια και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το ματς» πρόσθεσε.

«Ξεκινάμε ένα ταξίδι με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μακάρι να βοηθήσει η Παναγιά να πάμε όσο γίνεται μακρύτερα, για όλους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν εθελοτυφλώ. Χθες έδωσα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, σήμερα ήθελα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και χάρηκα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο» συμπλήρωσε ο Έλληνας προπονητής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις