Σούπερ Λίγκα: Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 09:17
UPD:09:18
MOTIONTEAM/Βερβερίδης Βασίλης
A- A A+

Την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναξιά της κορυφής θα έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την ουραγό Νίκη Βόλου.

Την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (1-0 από τον Ατρόμητο) το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι καλείται να ...εκμεταλλευτεί ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ τον ΟΦΗ (20:30) και με νίκη θα μείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Οι Κρήτες από την πλευρά τους προέρχονται από μεγάλη επιτυχία επί του Ατρόμητου και θα παίξουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Η «αυλαία» του σημερινού «κυρίως μενού» της 5ης αγωνιστικής θα ανοίξει στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (16:00), όπου ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία κόντρα στην ουραγό και χωρίς βαθμό έως τώρα στο πρωτάθλημα, Νίκη Βόλου.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό, προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (Πλατανιάς και Ολυμπιακός Βόλου) και είναι το μεγάλο φαβορί για τους τρεις βαθμούς.

Στις 18:15 θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις, στις δύο εκ των οποίων θα αγωνιστούν ομάδες που μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχουν «γευτεί» ακόμη την χαρά της νίκης.

Ο Λεβαδειακός (δύο ισοπαλίες) θα υποδεχθεί την φιλόδοξη εφέτος, Κέρκυρα, ενώ στο Παγκρήτιο, ο Παναιτωλικός (δύο ισοπαλίες) θα προσπαθήσει να φύγει με το «διπλό» επί του «ανεβασμένου», Εργοτέλη.

Η Βέροια, τέλος, θα έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία, αρκεί να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις