Σούπερ Λίγκα: Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 09:45
UPD:09:48
USA Today Sports/Brace Hemmelgarn
A- A A+

Η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί απόψε στο Περιστέρι, είναι η συνάντηση που ξεχωρίζει, μακράν των υπολοίπων, στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με νέο προπονητή τον φιλόδοξο και ενθουσιώδη Πορτογάλο Ρικάρντο Σα Πίντο οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν μια νέα εκκίνηση στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχονται από δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (0-0) και την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (0-1).

Το έργο τους, ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αφήσει δύο βαθμούς στο Αγρίνιο και με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός φέτος δεν έχουν την πολυτέλεια για απώλειες, ενώ μια νίκη θα αποτελέσει και μεγάλη τόνωση της ψυχολογίας τους ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μάλμε την προσεχή Τετάρτη, στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύσκολο απόγευμα περιμένει και τον Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά, καθώς οι γηπεδούχοι στα δύο τελευταία παιχνίδια τους σημείωσαν πέντε γκολ, δέχθηκαν όμως και τρία από τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο ματς, ενώ οι Αρκάδες ανταπεξέρχονται πολύ καλά μέχρι στιγμής στο διπλό μέτωπο Ελλάδας-Ευρώπης. 

Ο τρίτος αγώνας της ημέρας θα τελεστεί στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη, που θα εμφανιστεί με προπονητή τον Ράσβαν Λουτσέσκου. Κι αν το όνομα του τεχνικού της ακριτικής ομάδας προκαλεί συνειρμούς, ναι, είναι ο γιος του διάσημου Ρουμάνου μάνατζερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ Μιρτσέα Λουτσέσκου κι ευελπιστεί να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, διαψεύδοντας αρχικά τον Δημήτρη Τερεζόπουλο που δήλωσε ότι οι «κυανέρυθροι» είναι καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου:

  • 16:00 Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 
  • 18:15 Πανιώνιος-Ξάνθη           
  • 20:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός       

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις