Όρθια στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη, 1-1 με Πανιώνιο

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 20:06
UPD:20:09
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα αλλά δεν απειλούσαν την αντίπαλό τους, αντίθετα με την Ξάνθη που στην πρώτη οργανωμένη επίθεσή της άνοιξε το σκορ.

A- A A+

Η Ξάνθη αγωνίστηκε για μία ώρα με ποδοσφαιριστή λιγότερο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά κατόρθωσε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας ένα βαθμό, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», που τελέστηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα αλλά δεν απειλούσαν την αντίπαλό τους, αντίθετα με την Ξάνθη που στην πρώτη οργανωμένη επίθεσή της άνοιξε το σκορ: στο 7ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλα στο σουτ του Σολτάνι και ο Καπετάνος έκανε το 0-1 από κοντά.

ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 25΄, όταν ο Κυριακίδης επενέβη στο σουτ του Κολοβού αλλά στο 32΄ οι συσχετισμοί άλλαξαν. Σε φάση διαρκείας στην περιοχή των Ακριτών ο Μπούζας σούταρε και ο Φλίσκας απέκρουσε με το χέρι πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Ο παίκτης της Ξάνθης αποβλήθηκε, ο Κολοβός ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο 33΄ για το 1-1 και το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή, αλλά με την ομάδα της Θράκης να πρέπει πλέον να αγωνιστεί για μία ώρα με παίκτη λιγότερο.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία για να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο και το έκανε. Στο 60΄ ο Κυριακίδης απέκρουσε το αρχικό σουτ του Γιάννου και στην επαναφορά ο Μπουμάλ σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 62΄ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης νίκησε και τον Κολοβό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο παίκτης του Πανιωνίου Δημήτρης Κολοβός πετυχαίνει το 1-1.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε νέα καλή στιγμή στο 81΄, με το σουτ του Μασούρα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κυριακίδη, όπως έγινε και στο 84΄ με την προσπάθεια του Κολοβού.

Στο ενδιάμεσο (83΄) οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους ευκαιρία, αλλά το σουτ του Σολτάνι «άγγιξε» το δοκάρι του Γιαννακόπουλου, ενώ στο 90΄ παραλίγο να φτάσουν στο «διπλό» όταν ο Λουσέρο έκανε την προβολή από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέτρεψε το «σοκ» για την ομάδα του, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λισγάρας «σημάδεψε» το δοκάρι της ομάδας του, για να αστοχήσει στο «ριμπάουντ» ο Τασούλης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις