Φιλικοί Αγώνες: Νίκες για Αγγλία και Ελβετία

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 23:58
UPD:31/05/2014 00:03
REUTERS/EDDIE KEOGH

Η ομάδα του Ρόι Χότζσον επιβλήθηκε με 3-0 του Περού.

A- A A+

Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται η Αγγλία ενόψει της συμμετοχής στα τελικά του επερχόμενου Μουντιάλ. Η ομάδα του Ρόι Χότζσον επιβλήθηκε με 3-0 του Περού σε φιλικό παιχνίδι, ενώ σε άλλο τεστ προετοιμασίας, η Ελβετία νίκησε 1-0 τη Τζαμάικα.

Μπροστά σε περίπου 83.000 οπαδούς της, που βρέθηκαν στο θρυλικό Γουέμπλεϊ, η εθνική ομάδα της Αγγλίας άφησε καλές εντυπώσεις πριν την αναχώρησή της για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης που ακολουθεί. Τα «τρία λιοντάρια» με «όπλο» τις στημένες φάσεις και τις εκτελέσεις του Λέιτον Μπέινς, άνοιξαν το σκορ στο 32΄ με το Ντάνιελ Στάριτζ.

 

Στο β΄μέρος από κόρνερ του Μπέινς, οι δύο σέντερ μπακ Γκάρι Κέιχιλ (65΄) και Φιλ Τζαγκέλκα (70΄) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

 

REUTERS/RUBEN SPRICH

Η Ελβετία νίκησε 1-0 τη Τζαμάικα.

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε η Ελβετία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας, επικράτησε 1-0 της Τζαμάικα στη Λουκέρνη.

Η ομάδα του Οτμαρ Χίτσφελντ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και χάρις στο εξαιρετικό γκολ του Γιόζιπ Ντρμιτς στο 83΄ πήρε τη νίκη. Οι Ελβετοί βρίσκονται στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ με αντιπάλους τη Γαλλία, την Ονδούρα και τον Ισημερινό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις