Μουντιάλ 2014: Δεν φοβάται την Αγγλία ο Μπαλοτέλι

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 12:10
UPD:12:28
REUTERS/GIAMPIERO SPOSITO
A- A A+

Η Αγγλία δεν αποτελεί φόβητρο για τον στράικερ της εθνικής Ιταλίας, Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος θεωρεί πως τα «τρία λιοντάρια» δεν μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, έτσι και τώρα, ο επιθετικός της Μίλαν προκαλεί με τις δηλώσεις του και σίγουρα γι' άλλη μια φορά θα συζητηθούν. Μετά το αποτυχημένο, κατά γενική ομολογία, πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Σίτι, βρήκε την ευκαιρία να «επιτεθεί» στους Άγγλους, με αφορμή και την επικείμενη μάχη των δύο ομάδων στον όμιλο του Μουντιάλ. 

«Δε νομίζω ότι η Αγγλία είναι η ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κϋπελλο. Εχουν κάποιους καλούς παίκτες, αλλά δεν είναι πραγματικοί αντίπαλοι για την Ιταλία. Δεν λέω ότι η Ιταλία είναι το φαβορί, αλλά διαθέτει έμπειρους παίκτες και τη νοοτροπία να κάνει την έκπληξη. Η Αγγλία από την άλλη δεν τα έχει αυτά», τόνισε ο «Super Mario» στη «Daily Mirror».

Πρόσθεσε ακόμη: «Εμείς έχουμε στην ομάδα παίκτες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο, σε αντίθεση με την Αγγλία που δεν έχει αυτούς που γνωρίζουν πως είναι να παίζεις μετά τα προημιτελικά. Στο εναρκτήριο ματς, πάντως, πρέπει να τους σεβαστούμε, προκειμένου να μπούμε με το...δεξί στη διοργάνωση. Εχουν 2-3 καλούς παίκτες που μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα, αλλά νιώθουμε ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για τη διοργάνωση και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις