Κ.Κατσουράνης: «Ο Σάντος θα λείψει από την εθνική ομάδα»

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 23:47
UPD:23:52
EPA/MARIO CRUZ

«Όλα τα φιλικά σημαντικά, διότι μέσα από αυτά βλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν και μπορείς να τα διορθώσεις σημείωσε ο ο Κώστας Κατσουράνης.

A- A A+

Την πεποίθηση ότι η ΕΠΟ θα βρει αντάξιο προπονητή για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Φερνάντο Σάντος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του φιλικού με την Πορτογαλία.

«Ο Σάντος άφησε το στίγμα του στην εθνική ομάδα και θα λείψει από αυτή. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και πιστεύω ότι θα βρεθεί αντάξιός του για να συνεχίσομε την δουλειά μας και τις παρουσίες σε μεγάλα τουρνουά», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής αμυντικός μέσος και συνέχισε:

«Όλα τα φιλικά σημαντικά, διότι μέσα από αυτά βλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν και μπορείς να τα διορθώσεις. Εμείς έχουμε λίγες ήττες τα τελευταία χρόνια και θα γίνει πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι».

EPA/MARIO CRUZ

Ο τεχνικός της εθνικής κατά τη σημερινή προπόνηση.

Για τον όμιλο που βρίσκεται η εθνική στα τελικά του Μουντιάλ ανέφερε: «Θεωρώ ότι η Κολομβία είναι το φαβορί και οι άλλες τρεις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την δεύτερη ή την πρώτη θέση».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις