Εθνική Ομάδα: «Πετάει» για Πορτογαλία με το μυαλό... στη Βραζιλία

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 10:37
UPD:10:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
A- A A+

Η εθνική ομάδα των ανδρών αναχωρεί στις 11:00 για τη Λισαβόνα, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία σε δυνατό φιλικό ενόψει του Μουντιάλ, ωστόσο, οι διεθνείς έχουν από τώρα το μυαλό τους στα γήπεδα της «χώρας του καφέ».

Λίγο πριν «πετάξει» η αποστολή για την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έγινε μία μικρή εκδήλωση προς τιμήν των διεθνών και του προπονητικού τιμ από τον ΟΠΑΠ (εκ των βασικών χορηγών της «γαλανόλευκης»). Εκεί άπαντες εξέφρασαν την ευχή για μία καλή πορεία στη διοργάνωση, που δεν θα σταματήσει μόνο στην πρώτη φάση των ομίλων.

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια», τόνισε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος συνέχισε: «Καλύτερα είναι να μη μιλάμε πολύ, διότι τα λόγια τα παίρνει ο αέρας. Εμείς θα ξεκινήσουμε το όνειρο και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κάνουμε χαρούμενους τους Έλληνες». Σε ερώτηση που του έγινε για τις συμβουλές που σκοπεύει να δώσει στους διεθνείς, ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πούμε τι τους έχω πει. Κάποια άλλη φορά θα τα πούμε κι αυτά.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιώργος Καραγκούνης, τόνισε μεταξύ άλλων; «Νιώθουμε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι όλοι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα».

Δηλώσεις έκανε και ο τρίτος τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, Στέφανος Καπίνο: «Είμαι περήφανος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι στην αποστολή της εθνικής σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Από την πλευρά του ο Φάνης Γκέκας σχολίασε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Το κλίμα που υπάρχει τα λέει όλα. Φεύγουμε με στόχο να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις