Μουντιάλ 2014: Έτοιμος ο Ντρογκμπά

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 19:46
UPD:19:50
EPA/TOLGA BOZOGLU

Ο Αφρικανός επιθετικός δήλωσε πως έχει αναρρώσσει πλήρως μετά την εγχείρηση στους προσαγωγούς που υποβλήθηκε (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Έτοιμος να κάνει την 100ή του συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού είναι ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά, στο φιλικό που θα δώσει τα ξημερώματα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ.

Ο Αφρικανός επιθετικός δήλωσε πως έχει αναρρώσσει πλήρως μετά την εγχείρηση στους προσαγωγούς που υποβλήθηκε και στη συνομιλία που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σαμπρί Λαμουσί του είπε πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Κόλο Τουρέ, ο οποίος προσβλήθηκε από ελονοσία και ακολουθεί ειδική θεραπεία. Απών θα είναι και ο αδελφός του, Γιάγια, ο οποίος θα ταξιδεύσει αύριο στις ΗΠΑ, για να ενσωματωθεί στην αποστολή, μετά την μικροεπέμβαση που υποβλήθηκε στο Κατάρ.

Τα αδέλφια Τουρέ θα ενταχθούν το προπονητικό πρόγραμμα της Ακτής Ελεφαντοστού την επόμενη εβδομάδα και οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας διευκρινίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η συμμετοχή τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης, εναντίον της Ιαπωνίας (14/6), της Κολομβίας (19/6) και της εθνικής μας ομάδας (24/6).
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις