Μπάσκετ Α1: Κομβικός για τον τίτλο ο τρίτος τελικός απόψε

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 11:10
UPD:11:14
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Φωτογραφία από την προηγούμενη αναμέτρηση.

A- A A+

Στο ΟΑΚΑ μεταφέρεται απόψε η σειρά των τελικών για την τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (19:45).

Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι είναι ισόπαλοι καθώς μετρούν από μία νίκη στην έδρα τους, με τον Παναθηναϊκό που επικρατεί στην πρώτη αναμέτρηση (59-56) και τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν εντυπωσιακά στη δεύτερη συντρίβοντας τον αντίπαλό τους με διαφορά 25 πόντων (89-64).

Οι «πράσινοι» δεν φαίνεται να «πατούν» καλά μέχρι τώρα σε αυτή τη σειρά και ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία για το break, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει να «ξορκίσει» το... σύνδρομο του ΟΑΚΑ.

Ως εκ τούτου θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό του, δίνοντας ταχύτητα στο παιχνίδι και πιέζοντας στην άμυνα. Αγωνιστικά, ο Γκιστ προπονήθηκε χθες και θα παίξει με τους γηπεδούχους, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Καββαδά από όλους τους αγώνες της τελικής φάσης.

Τρίτος αγώνας και στη σειρά των «μικρών τελικών», με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 2-0 του Πανιωνίου και να έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» την κατάληψη της τρίτης θέσης, με νίκη στη Νέα Σμύρνη (17:30).

Ο ΠΑΟΚ είχε τερματίσει 4ος στην κανονική περίοδο, αλλά στον πρώτο «μικρό τελικό» κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα των «κυανέρυθρων» ζευγαρώνοντας τις νίκες του, στην Πυλαία, στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις