Γ. Μπαρτζώκας: «Να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ»

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 22:45
UPD:27/05/2014 10:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Ήρεμος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ευρείας έκτασης νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, με την οποία ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 τη σειράς των τελικών με τους «πράσινους».

«Ισοφαρίσαμε τη σειρά, κάτι που οφείλαμε να κάνουμε για τη συνέχεια της υπόθεσης τίτλος, που παραμένει δύσκολη γιατί πρέπει να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Έλληνας τεχνικός.

«Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στις δύο πλευρές του παρκέ, ξεκινήσαμε πολύ καλά και στη συνέχεια συντηρήσαμε τη διαφορά και ροτέισον. Παίξαμε ένα πολύ ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση, αλλά και με συνεργασίες στην άμυνα» πρόσθεσε.

«Η νίκη μετρά, η διαφορά παίζει και δεν παίζει ρόλο. Ίσως είναι μια ένεση αυτοπεποίθησης, εξαρτάται πώς θα το διαχειριστούν οι δύο ομάδες. Πρέπει τώρα να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από ότι στο ΟΑΚΑ και να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος για να κερδίσουμε» συμπλήρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Χτίσαμε μια καλή διαφορά από την αρχή και πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Πάμε στο ΟΑΚΑ και θέλουμε να έχουμε μια παρόμοια εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Κώστας Σλούκας εστίασε στη συγκέντρωση που είχε σήμερα η ομάδα του: «Παίξαμε συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό του αγώνα και ελέγξαμε τον ρυθμό. Το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Πρέπει και εκεί να παίξουμε συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό του αγώνα για να μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα. Το σημαντικό είναι να βγαίνουν τα καλά σουτ. Αν βγουν, τότε δεν ανησυχούμε».

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ υπογράμμισε ότι «τρέξαμε αρκετά, βάλαμε σουτ και κάναμε ό,τι ακριβώς μας ζήτησε ο προπονητής μας για να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη. Σίγουρα τα τρίποντα ήταν καθοριστικά απόψε, αλλά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ. Εκεί πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί σε άμυνα αλλά και επίθεση και να δείξουμε μεγαλύτερη διάθεση έτσι ώστε να σπάσουμε την έδρα του Παναθηναϊκού».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις