Φ. Αλβέρτης: «Πληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο»

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 22:51
UPD:22:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Δεν είχε να πει πολλά πράγματα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά την αναμέτρηση του ΣΕΦ, στην οποία η ομάδα του γνώρισε μια από τις βαρύτερες ήττες των τελευταίων χρόνων απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχεις την πολυτέλεια να χαλαρώνεις πουθενά. Εμείς μπήκαμε χαλαρά στο πρώτο δεκάλεπτο κι όταν αποφασίσαμε να παίξουμε τα πάντα είχαν κριθεί» εξήγησε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας.

«Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει πολλά ελεύθερα σουτ και τα έβαλε. Η σειρά είναι 1-1, γυρίζουμε στο ΟΑΚΑ για να παίξουμε και θέλουμε να κάνουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι» συμπλήρωσε.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επισήμανε ότι «ο Ολυμπιακός κέρδισε καθαρά, η νίκη είναι όμως που μετράει και όχι η διαφορά. Το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια είναι πως το ματς βρίσκεται στο 1-1 και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ο Γκιστ αποτελεί σημαντική ο μονάδα και εννοείται πως έλλειψε σήμερα».

Ο Αντώνης Φώτσης, από την πλευρά του, παραδέχθηκε ότι «το παιχνίδι δεν πήγε καλά για μας. Από το πρώτο δευτερόλεπτο αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι που ήθελε. Έδωσε το δικό του ρυθμό και δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε. Σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλύτερα και νίκησε δίκαια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις