Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 21:05
UPD:22:28
ICON PRESS/Nikos_Mitsouras
A- A A+

Το κακό προηγούμενο που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, στον τελευταίο αγώνα της περιόδου που συνήθως είναι γιορτή γοα το «σκουντέτο», έδειχνε ότι θα συνεχιστεί και φέτος.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν στο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά στο 88΄ ο Σαβιόλα έκανε το 1-0 κι έστειλε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Β΄ Εθνική, μετά τις νίκες Βέροιας και Ξάνθης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν διατεθειμένες να τρέξουν πολύ, οι μεν γηπεδούχοι για να πιέσουν οι δε φιλοξενούμενοι για να καλύψουν χώρους και να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε συντριπτική κατοχή της μπάλας, φτάνοντας στο εξωπραγματικό 81%-19% για το πρώτο ημίχρονο, αλλά αν εξαιρεθεί το δοκάρι του Βαλντές στο 11ο λεπτό, με τον Γκόμες να έχει αποκρούσει προηγουμένως, η πολύ μεγάλη φάση έλλειψε στα πρώτα 45 λεπτά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Τελικά το αποτέλεσμα έκρινε ο Χαβιέρ Σαβιόλα στο 88΄, απέναντι σε έναν αντίπαλο που όταν πληροφορήθηκε το γκολ της Βέροιας βγήκε μαζικά στην επίθεση αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης και της σωτηρίας, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μίνγκας.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις